torsdag 31. mars 2011

Paramount Pictures til Open Murcia Theme Park

24 mars 2011 (Fritt oversatt med Google translate)


Ytterligere detaljerte planer for Paramount temapark som skal bygges i Murcia ble avslørt fredag. Jesus Samper, president for selskapet som er ansvarlig for prosjektet sammen med ledere fra Paramount lisensiering, avslørte at temaparken vil ta fire år å konstruere og vil åpne i 2015. Innen 2020 temaet parken er forventet å tiltrekke seg fem millioner besøkende per år, det er 50% mer enn Porta Ventura, for tiden Spanias største temapark.
 
Parken skal bygges på 108 hektar land i Alhama de Murcia kun 20 minutter fra den nye internasjonale flyplassen i Corvera som åpner tidlig i 2012 og 20 minutter fra strendene ved Middelhavet og Mar Menor.
 
Plasseringen av parken ligger bare fem minutter fra Condado de Alhama resort. Med over 300 soldager og en gjennomsnittlig temperatur på 21 grader i regionen, beskrev Samper parken som "misunnelse av Europa". Parken vil inneholde fire hovedområder.
 
Det første området som kalles " City Adventure "vil inneholde tre store attraksjoner. En av dem vil være basert på filmen Titanic og vil inneholde en stor reproduksjon av cruiseskip. Dette området vil også være vert for en av tre berg-og dalbaner som skal bygges i parken basert på "The Italian Job» og en virtuell virkelighet funksjon kalt "Mission Impossible".
 
Det andre området, " Lost Valley ", vil inneholde en vann tur gjenskape en tur nedover elven Kongo sammen med en rekreasjon av krypten fra Tomb Raider og en berg-og dalbane basert på legenden om Beowulf.
 
Spesielt designet for barn er " Woodland Fantasy "-området. En mer rolig tilbud, dominert av et stort tre og med magi workshops og interaktive opplevelser med en basert på "Spiderwick Chronicles".
 
Plaza Futura er cutting edge teknologi området som vil inneholde Star Trek og en spektakulær gjenskaping av "War of the Worlds". Ikke for sarte sjeler dette området vil inneholde en passasje av terror basert på spillefilmen "Paranormal aktivitet".
 
Midtpunktet i parken vil være en allé flankert av hoteller, restauranter og et kjøpesenter med en paviljong med fokus på attraksjonene i regionen Murcia og Spania.
 
Over en milliard euro skal investeres i parken som vil sysselsette i overkant av 10.000 mennesker i løpet av konstruksjonen. Parken vil også inneholde et auditorium med kapasitet til 15.000 mennesker og den største konferansesenter i regionen Murcia med kapasitet til over 3000 mennesker i hovedhallen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar