søndag 13. februar 2011

Disneyland kommer til Condado de Alhama

Ny oppdatering. 
Nå begynner ting endelig å skje og prosjektet er offisielt bekreftet. Selskapet som skal stå for utviklingen av prosjektet for å bygge Paramount Theme Park har bestemt seg for et tomteområde ca. 5 km fra Condado de Alhama, nærmere bestemt ved rundkjøringen på RM2 hvor en møter RM23 til Mazzaron.
Det er sikret arealer på 2,5 mill m2 og nå står jobben med å skaffe investorer for døren. Det har tidligere vært nevnt 3 milliader EURO, men nå snakkes det om 800 mill. EURO. Det skal også inngås en endelig lisensavtale med Paramount som ventes å koste 6 mill EURO. Det koster å være kar, men så snakker vi også om et anlegg som forventes å kunne ta imot opptil 60 000 besøkende pr dag.
Det ventes at skisser for anlegget vil bli presentert i april og at første spadetak vil kunne tas allerede desember i år. Vi får se... Uansett vil dette være veldig positivt for oss alle med mye ny aktivitet, økt etterspørsel etter boliger, økt trafikk på den nye flyplassen osv.
Det er en del info å lese på www.simplynetworking.es for den som er interessert. Det som skrives der er imidlertid nokså negativt vinklet, men fakta kan dog ikke fornektes.
Jeg tror vi som har leiligheter i Condado de Alhama ska være glade for at vi ikke fikk dette monsteranlegget helt på dørstokken og i tillegg forblir nå (i hvert fall inntil videre) arealene som er planlagt for 2 stk 18 hulls golfbaner, kjøpesenter osv, urørte og disponible for ytterligere utbygging, forhåpentligvis til gode for oss.
Nyheter fra Condado de Alhama kan leses på www.condadodealhamaservices.com.

Mange hilsner fra februarkald Kristiansand i tett snødrev. Skal heldigvis til condado 2 uker i mars.

Svein Erik Gulbrandsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar