torsdag 25. mars 2010

TV på Mar Menor

Hei alle Mar Menor beoere. Dette er første gang jeg forsøker meg som blogger, så jeg håper det lykkes. Jeg har en klar oppfattnig av at det er mange som er interresert i å få det samme TV-tilbudet på Mar Menor som de har på parabolanlegget hjemme og jeg er interesert i å høre om noen har funnet en god løsning på dette.
Selv har jeg i vinter gjordt diverse undersøkelser og har funnet et firma i Spania som sier dette er fult mulig, ved å ta med tuner og kort hjemmefra. Vi reiser nedover 3. april og jeg har da tenkt å få til et møte med dette firma, slik at de eventuelt kan komme med et forslag til løsning og pris. Jeg har også tenkt å innvolvere Polaris Telecom da det må være slik at signalene sendes ut over det eksisterende nettet.
Om det er noen som har komentarer eller innspill vil jeg gjerne høre det.
Til dere all, ha en riktig god påske, enten den blir i snøen på fjellet er i sol og varme på Mar Menor.

Knut

1 kommentar:

  1. Hei,

    Vi har hatt tilgang til NRK via Polarisworld Telecom, men måtte kjøpe tuner og tillegg til eksisterende Canal Digital abonnement hjemme. Det er kun kortet som brukes her nede. Vi har hatt mye problemer med tilgang og nå er det altså behov for å reaktivere kortet. Ved henvendelse til Canal Digital får jeg opplyst at det ikke er tillatt å gjøre som vi har gjort, og de nekter å aktivisere kortet på nytt. Da er vi like langt i forhold til tilgang til noske kanaler og lurer på om det er noen som har funnet andre og mer akseptable løsninger for dette.

    Hilsen Anne

    SvarSlett