torsdag 25. mars 2010

Brita og Jan 6922

torsdag 25. mars 2010

Påskehilsen til alle på Mar Menor

Hei alle sammen.

Vi, Brita Høymyr og Jan O. Kjetland bor på Mar Menor 2, C/Cocotero 6 2b, leil. 6922.
Vi bor her hele tiden, og har bodd i Spania de siste 18 år.
Før hadde vi et hus i Alfaz del Pi, 170 km. lenger nord. Det solgte vi i Juni 09, og flyttet da til Condado de Alhama, der vår sønn har en bolig. Vi bodde der til November, da vi flyttet inn i vår leilighet på Mar Menor.
Vi er veldig fornøyd med å bo her, og bedre blir det når flere flytter inn.
Jan jobber offshore i Nordsjøen, jeg sluttet å jobbe etter å ha solgt buisnessen i Albir i Mars 09, etter 13 år med mye jobb innen utleiebransjen.
Vi har akkurat begynt å spille golf, det er ikke lett, men det går framover.
Siden vi har bodd mange år i Spania og også er godt kjent i området, er det bare å spørre hvis noen trenger råd eller hjelp. Vi skal gjøre så godt vi kan.


Ellers takk til Sverre Moe for denne siden for beboere på Golfresort Mar Menor.

Hilsen Brita og Jan tlf. 630 13 19 41
brita og jan 6922

2 kommentarer:

 1. Hei Brita og Jan.
  Vi er het ferske på dette med blogging, men må jo forsøke. Vi overtok på Mer Menor i oktober og trives veldig bra. Hadde tidligere hus på Villa Martin som vi solgte. Vi spiller golf begge to, men er ikke gode. Vi synes det teller mere å komme ut en runde, gjerne sammen med andre for å ha det hyggelig. Kanskje vi kunne ta en runde når vi kommer nedover. Vi kommer 3 april og blir i tre uker.

  SvarSlett
 2. Hei
  Det vil være veldig hyggelig å hilse på dere. Jeg kjørte desværre min mann på flyplassen i dag. Han skal på jobb og kommer ikke tilbake før 21/04, har dere reist da?

  Vi har prøvd å gå en runde på banen, det ble for langt for meg, da jeg ikke får til å slå lange slag. Jeg syntes banen hadde veldig lange hull.

  Vi går mye på en 9 hulls bane i Torre Pacheco, 18 hull der koster 15,- Euro med forsikring. Nok av utfordringer for oss, mange vann og høye trær. Bra for nærspillet. Jeg går gjerne med dere hvis dere vil.

  Drar en tur til Condado de Alhama i morgen og blir til Fredag, vår sønn har en leilighet der.

  Mitt tlf. nr. er 630 13 19 41

  Hilsen Brita

  SvarSlett