fredag 26. mars 2010

Nyankomne.

Hei

Aud og jeg er de nordmennene som har bosatt seg i det gule huset bak green nr.1.

Vi var på en rekognoseringstur til Costa Blanca i november i fjor. Det var vårt første møte med denne delen av Spania og etter en ukes visningsturer med diverse eiendomsmeglere bestemte vi oss for Mar Menor, og har ikke angret en dag på det. Vi dro ned igjen i mars for å overta/flytte inn i huset og nå er alt klart for neste besøk. Vi ble hjertelig mottatt av våre naboer Dahl og Garder og fikk en første innføring i livet på Mar Menor.

Golfbanen ble også prøvd og viste seg å være både utfordrende og fin. Og bedre blir de siste ni hullene har vi hørt.

Aud spiller ikke golf, men er opptatt av ridning og har allerede vært i kontakt med det lokale hestemiljøet.

Ellers har vi lurt på hvordan vi kan få inn norsk TV på resortens satelittanlegg og har fått svar på det hos Elkjøp i Norge. Både CD og Viasat (parabolkort) skal i følge Elkjøp fungere, men de understryker at det egentlig ikke er akseptert av de to selskapene og altså ikke er noe man annonserer med.

Nå er det bilkjøp som står for tur og deretter er vi spent på om det kommer noe nytt vedrørende tillatte ombygninger/endringer etter årsmøtet i mai.

Vi gleder oss vilt til å returnere til høsten for å bli der til neste vår. Ser også frem til å få bedre kontakt med andre nordmenn på resorten.

Sverre Nielsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar