tirsdag 23. desember 2014

Viste du at det er en norsk kvinnelig Europatour spiller som bor og trener på Mar Menor?

Innlegg av Marianne og Øivind Gangnes


VIL DU VÆRE MED Å HJELPE TONJE DAFFINRUD NÅ DRØMMEN SIN?
Bli medlem i Tonjes:
Birdie & Eagle Club

Tonje Daffinrud, 23 år, vinket farvel til en lang og suksessrik amatørkarriere høsten 2014. Hun satser nå på heltid som profesjonell golfer. Målet er i første omgang å etablere seg på Europa Touren (LET) i løpet av den kommende 3 års perioden. Videre er medalje i OL 2020 et uttalt mål med etablering på LPGA Touren innen den tid.
Overgangen fra en trygg amatørtilværelse til livet som profesjonell heltidsgolfer krever ikke bare hardt arbeid og en omfattende treningsplan, men byr også på store økonomiske utfordringer. Turneringene arrangeres over hele Europa, mange også utenfor Europas grenser, noe som innebærer store kostnader til deltakelse, reise og opphold.
Ved å bli medlem i Tonjes Birdie & Eagle Club støtter du hennes satsing og hjelper henne på veien mot proffdrømmen.
Slik kan du være med å bidra: Først betaler du kr. 500,- til kontonummer: 1207.40.50334
NB! Ved overføring husk å sende en email til tonjegolf@gmail.com, eller sms til 90175632 med informasjon om navn, email adresse og telefon nummer.
Etter innbetaling vil du bli registrert som medlem for 2015 sesongen. Som medlem forplikter du deg til å betale kr. 10,- per birdie og kr. 100,- per eagle for det totale antall Tonje gjør i 15 utvalgte turneringer i løpet av 2015 sesongen. De allerede innbetalte kr. 500,- går til fratrekk fra den totale summen. Deretter vil du få beskjed om å innbetale det akkumulerte beløpet første gang i løpet av juni måned og resterende når den 15. turneringen er ferdig spilt. For informasjon har Tonje et snitt på 2,8 birdier per runde og totalt 3 eagler for et tilsvarende antall turneringer i sesongen 2014.
Antall birdier og eagler vil bli oppdatert på Tonjes hjemmeside etter hver turnering. Tonje vil også legge ut bilder og statusoppdateringer i forbindelse med hver turnering på hennes facebook side (www.facebook.com/tonjegolf).
Alle medlemmer vil være med på trekning om 1 stk. gavekort til en verdi av kr. 3.000,- som sponses av George Beal på Vestfold Golfklubbs Proshop.
Har du lyst og anledning må du gjerne tegne flere medlemskap.
Tusen takk for at du hjelper til!
Med vennlig hilsen

 Tonjes Birdie & Eagle Club

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar