tirsdag 17. desember 2013

Estetiske forandringer er nå godkjente

Hei boligeier på Mar Menor II,

håper du nyter førjulstiden, enten du er her her i Spania eller på annen plass. Jeg vil gjerne formidle en positiv nyhet som gjelder de «estetiske forandringene for Mar Menor II» som har vært ute på høring helt siden juni i år. Endelig har jeg fått beskjeden mange har ventet på. Mare Nostrum vil i løpet av uken som kommer, sende ut informasjon til alle dere eiere om at forslagene til forandringer på Mar Menor II, nå er godkjente. For å være helt korrekt, alle forslagene borsett fra et. Det eneste som ble nedstemt (allerede i juni) er det å glasse inn og legge fast tak på eksisterende, eller ny, trepergola på terrassen, slik at det blir et uterom.

Dette innebærer at du som har bolig på Mar Menor II, fra nå av bl.a kan gjøre følgende forandringer;

-          sette inn vindu og sjalusi på din elefantfot
-          sette inn vindu som vind/lydbeskyttelse mellom terrassene
-          fjerne murvegg på terrassen og erstatte med gitter
-          bygge trepergola på terrassen
-          sette inn sikkerhetsgitter foran vinduene
-          fliselegge uteområde og garasjeoppfart (gjelder rekkehus og El Albor)
-          sette opp hekk, maks 1.80 m på sidene og i front av hagen, men dersom din bolig ligger 1.linje til golfbanen er det satt en maksimal høyde på 90 cm i front. På sidene kan du fremdeles ha 1.80 m. (Gjelder rekkehus og El Albor)

Jeg gjør oppmerksom på at du fremdeles må søke lisens hos kommunen for en del av ovenstående jobber, noe jeg hjelper deg med og inkluderer i tilbudet. Bare ta kontakt med meg på mail: mona@wop.no, dersom du er interessert i å få tilbud på noe av ovenstående, eller vil vite eksakt hva som gjelder for din bolig. Husk på at du ikke betaler ekstra for å få min hjelp, som inkluder bl.a. kontakt med leverandører, byggere, oversettelser og kontroll på betalinger/fakturaer.

Til dere som allerede er igang med prosessen – jeg kontakter hver og en av dere for å avtale nærmere når jobben kan begynne.

Ønsker deg en fortsatt fin helg og en god jul, dersom vi ikke snakkes før den tid.

Mvh Mona


Un saludo / Vennlig hilsen / Kind regards

Mona Wergeland
Wergeland & Partners

email: mona@wop.no
móvil: +34 690 069 809

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar