onsdag 1. februar 2012

Golfturnering, Påskeaften 2012

Hei igjen alle norske på Mar Menor.

Vi forsøker i år igjen å få til en uhøytidelig golfturnering for nordmenn på Mar Menor. Dette blir da 3. gang vi arrangerer denne turneringen. I fjor var vi 42 deltagere - med Jannike Moxnes og Jan Henrik Bobel som vinnere.

Turneringen finner ”som vanlig” sted lørdag (Påskeaften) 7. april. Vi regner med at vi starter kl. 1000. Vi kommer tilbake med starttider og ballsammensetning når vi vet hvor mange vi blir. Vi deler opp i 2 klasser som sist (dame – herrer) og vi spiller med fullt HCP.

Vi har fått til et godt samarbeide med den nye daglige lederen på Mar Menor. Vi har fått tilbud om greenfee på EURO 40,- inkl. buggy eller el. tralle .
Vi tar 5 Euro i startkontingent, som blir brukt til premier. Hvis noen har kontakter som ønsker litt profilering blant nordmenn i Spania, sier vi ikke nei takk til litt ”ekstra” premier.

Dette er først og fremst ment som en mulighet til å samles og bli kjent.
Vi har i år fått til en fin avtale med hotellet, slik at vi inviterer til en uformell, hyggelig sammenkomst på kvelden på El Olivo kl. 20:00. Vi har hele restauranten for oss selv, og vi har fått en god pris på en variert 3 retters meny. Denne koster kun EURO 30,- inkludert drikke til maten. Det er her viktig å merke seg at hvis noen ønsker å ha med seg noen i familien (eller andre) som ikke spiller golf i turneringen, er disse selvfølgelig også velkommen. Hvis det er noen som ikke ønsker å spise, kan de gjerne komme noe senere på kvelden. Baren vil være åpen.

Her er menyen:

STARTERS:
Warm Salmon Salad with Vinaigrette of honey and Dried Fruit
Roast Tomato soup with Pesto Panko and Croutons

MAIN COURSE:
Cod roasted in black Peppers on a vegetable nest
Pork confit with mashed Potato and Bacon
Roast Beef with Mushroom and a creamy Potato Purè (if possible with 3 choices)

DESSERTS:
Catalonian Cream with Burnt Pineapple
Chocolate Brownie with Vanilla Cream


Send oss påmelding til bente@getmail.no så snart som mulig eller før 24. mars. Vi trenger da følgende opplysninger:
Navn:
HCP:
Ønsker bil/el.tralle:
Hvilken menykombinasjon:
Kommer andre til middag?:
Hvilken menyønsker de:

Hvis noe kommer i veien etter at du har meldt deg på, som gjør at du må endre påmeldingen, ber vi om å få vite dette så fort som mulig. Vi vil også kjøpe inn premier på forhånd, så hvis noen ikke møter opp til golfen, håper jeg at de i hvert fall vil betale oss de 5 Euroene vi har lagt ut senere.


Med golfhilsen
Bente Samuelsen og
Vegard Mathiesen

Telef. +47 91394922 / 95111910

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar