onsdag 30. juni 2010

Golf

Er på plass på Mar Menor i morgen (torsdag 1.juli) og blir til 7. juli, ta kontakt hvis det passer med en golfrunde eller to...
Mvh
Sverre Moe

onsdag 23. juni 2010

Leilighet til leie

Hei.
Vi leier gjerne ut vår leilighet til venner/familie av dere så bare ta kontakt.

Info om leiligheten kan du se på vår hjemmeside
www.vegardsin.blogspot.com
eller
http://www.solspekteret.no/
søk på leilighet til leie i spania, 4 senger så finner du den.

Med hilsen
Bente Samuelsen tlf 95111910
Vegard Mathiesen tlf 91394922
mail: mathiesen@getmail.no

lørdag 19. juni 2010

Før ferie i ny leilighet

Vi var en tur nedover i mai og da flyttet vi ut fra vår villa i  Castano 124. Vi flyttet på skrå over gata til Calle Espiliago 72, med nydelig utsyn over innsjøen og hull 13, 14 og 15. Nå gleder vi oss til å komme nedover og nyte en hel uke med bare sol og litt golf, uten flyttesjøu
NB: Arbeidet på ny flyplass i Corvera var stoppet opp men er nå kommet igang igjen etter ny finansiering og ferdigstillelse er fortsatt 2011.
Med hilsen om en god sommer
Wenche og Sverre

søndag 6. juni 2010


Hei.

Bente og jeg var nede i leiligheten en uke og kom hjrm i går kveld. Vi hadde en fantastisk uke med sykkelturer og golf. Det var knallvær hele tiden og hver dag ble avsluttet med en tur i bassenget. Om kvelden satt vi ofte på terassen og så ut over det opplyste bassenget.

Vi har tidligere klaget til Mare Nostrum på at flere av trappetrinnene i oppgangen var ødelagt. Mandag morgen dukket 2 blide karer opp og begynte øverst i 4. etg. å hogge løs på trappa. Det var tydelig at grunnarbeidet var utført for dårlig. De skulle bytte ut hele trappa i oppgangen. Til tross for at det til tider bråket en del, var vi svært glad for at det ble gjort noe med det. Vi var også en tur i det nye kontoret til Mare Nostrum i det lange bygget ved inngangen (El Boulevard). Vi hadde hørt at vi kunne hente nøkler til postkassen vår der. Vi ble møtt av en hyggelig mann (David) som kunne fortelle at jo da, de hadde fått nøklene av Polaris, men alle lå i en pappeske og var ikke merket, slik at de må prøve seg fram med alle nøklene i alle postkasene (over 1000 stk.). Dette tar nok litt tid, så vi får vente til neste tur nedover.


Vi hilser til alle som skal feriere der i sommer. Det er så fint der nå, så jeg håper alle får en fin sommerferie.
Hilsen Bente og Vegard
MM-2 7121