mandag 29. mars 2010

God Mat ??

Hei felles bloggere - det blir ingen Mar Menor påske i år, men ser frem til neste besøk i allerede i juni. Besøket nå i mars var hyggelig nok, men savnet det "gode været". Foruten det gode liv med golf og sol, søker vi etter noen hyggelige og gode matopplevelser. Kan noen hjelpe oss med gode tips ?

fredag 26. mars 2010

Nyankomne.

Hei

Aud og jeg er de nordmennene som har bosatt seg i det gule huset bak green nr.1.

Vi var på en rekognoseringstur til Costa Blanca i november i fjor. Det var vårt første møte med denne delen av Spania og etter en ukes visningsturer med diverse eiendomsmeglere bestemte vi oss for Mar Menor, og har ikke angret en dag på det. Vi dro ned igjen i mars for å overta/flytte inn i huset og nå er alt klart for neste besøk. Vi ble hjertelig mottatt av våre naboer Dahl og Garder og fikk en første innføring i livet på Mar Menor.

Golfbanen ble også prøvd og viste seg å være både utfordrende og fin. Og bedre blir de siste ni hullene har vi hørt.

Aud spiller ikke golf, men er opptatt av ridning og har allerede vært i kontakt med det lokale hestemiljøet.

Ellers har vi lurt på hvordan vi kan få inn norsk TV på resortens satelittanlegg og har fått svar på det hos Elkjøp i Norge. Både CD og Viasat (parabolkort) skal i følge Elkjøp fungere, men de understryker at det egentlig ikke er akseptert av de to selskapene og altså ikke er noe man annonserer med.

Nå er det bilkjøp som står for tur og deretter er vi spent på om det kommer noe nytt vedrørende tillatte ombygninger/endringer etter årsmøtet i mai.

Vi gleder oss vilt til å returnere til høsten for å bli der til neste vår. Ser også frem til å få bedre kontakt med andre nordmenn på resorten.

Sverre Nielsen

torsdag 25. mars 2010

Takk for initasjon til bloggen. Kona og jeg reiser på påskeferie i morgen fredag 26 mars. For første gang til sol og sommer, ikke til mer snø og vinter i Norske fjell.

Jeg ser frem til golfturneringen påskeaften. Skulle ønske turneringen hadde gått tidligere i uken slik at nye bekjentskaper kunne knyttes tidligere. Lurer derfor på om noen er klare for en golfrunder fra lørdag 27 og utover i påskeuken. Har ikke tilgang til nettet etter fredag 26. Om noen kunne tenke seg å holde meg med selskap en gulfrunde hadde det vært stas.
I så fall ring meg på 47 9288 8976.

Hilsen Helge Semb.

Brita og Jan 6922

torsdag 25. mars 2010

Påskehilsen til alle på Mar Menor

Hei alle sammen.

Vi, Brita Høymyr og Jan O. Kjetland bor på Mar Menor 2, C/Cocotero 6 2b, leil. 6922.
Vi bor her hele tiden, og har bodd i Spania de siste 18 år.
Før hadde vi et hus i Alfaz del Pi, 170 km. lenger nord. Det solgte vi i Juni 09, og flyttet da til Condado de Alhama, der vår sønn har en bolig. Vi bodde der til November, da vi flyttet inn i vår leilighet på Mar Menor.
Vi er veldig fornøyd med å bo her, og bedre blir det når flere flytter inn.
Jan jobber offshore i Nordsjøen, jeg sluttet å jobbe etter å ha solgt buisnessen i Albir i Mars 09, etter 13 år med mye jobb innen utleiebransjen.
Vi har akkurat begynt å spille golf, det er ikke lett, men det går framover.
Siden vi har bodd mange år i Spania og også er godt kjent i området, er det bare å spørre hvis noen trenger råd eller hjelp. Vi skal gjøre så godt vi kan.


Ellers takk til Sverre Moe for denne siden for beboere på Golfresort Mar Menor.

Hilsen Brita og Jan tlf. 630 13 19 41
brita og jan 6922

TV på Mar Menor

Hei alle Mar Menor beoere. Dette er første gang jeg forsøker meg som blogger, så jeg håper det lykkes. Jeg har en klar oppfattnig av at det er mange som er interresert i å få det samme TV-tilbudet på Mar Menor som de har på parabolanlegget hjemme og jeg er interesert i å høre om noen har funnet en god løsning på dette.
Selv har jeg i vinter gjordt diverse undersøkelser og har funnet et firma i Spania som sier dette er fult mulig, ved å ta med tuner og kort hjemmefra. Vi reiser nedover 3. april og jeg har da tenkt å få til et møte med dette firma, slik at de eventuelt kan komme med et forslag til løsning og pris. Jeg har også tenkt å innvolvere Polaris Telecom da det må være slik at signalene sendes ut over det eksisterende nettet.
Om det er noen som har komentarer eller innspill vil jeg gjerne høre det.
Til dere all, ha en riktig god påske, enten den blir i snøen på fjellet er i sol og varme på Mar Menor.

Knut

tirsdag 9. mars 2010


Hei Alle!

Er ikke så vant til det med blogging, men lærer det vel etter hvert. Vi er jo da de norske nordmenn i Danmark. Og Øistein er fetter til Mona Hoff, som har leilighet rett i nærheten av vår leilighet som er 13611. Vi flyttet inn i november i strålende varmt sommervær, og reiser ned igjen for en langhelg med venner fra Trondhjem fra 11. mars til 16. mars. Dessverre kommer vi ikke i påsken, men kommer sterkt tilbake i mai måned. Bildet er tatt i november.

Har problemer med å finne rene teppeforretninger i området....noen som vet om en?

Hvor kan vi kjøpe glass-sten til å bygge inn dusjen på det ene badet?

Blir glad for litt hjelp der. Er litt sent ute, skulle ha spurt før, da vi jo reiser på torsdag, men hvis dere svarer fort, kan vi jo få vite det i morgen onsdag. :-)

Hilsen Rønnaug og Øistein Hoff