søndag 24. januar 2010

Du verden hvor imponert jeg er over de kunnskapene min gode venn Sverre har på data:) ( gutten er jo blikkenslager )
Dette er et flott tiltak og så morsomt å se bilde som til og med er tatt i går. Håper mange vil bruke denne siden og fortelle når de drar nedover ol. Vi drar ned den 20. februar for en uke, ser fram til det ja

bjørn ole myhr

lørdag 23. januar 2010


Hei.

Morsomt med blogg, får håpe mange hiver seg på.

Vi hadde vår første ferie i desember/januar og vi trives kjempegodt på Mar Menor. Vi teller dagene til vi skal nedover igjen 20 mars. Her er bilde tatt fra balkonger vår. Vi stortrives!

Januar status


Hei alle sammen, bra tiltak dette Sverre


Undertegnede var der i januar, da hadde jeg ikke vært der siden august og det så helt ferdig ut med hensyn til uteareal mot golfbanen. Fikk tre runder, +4 gradere og frisk bris så det var ikke akkurat sommer, men bedre enn det hvite pudderet og de blå gradene som var hjemme. Den nye banen var veldig bra, en super bit inne mellom Leilighetene på hull 12-14. Her blåste det forøvrig utrolig lite i forhold til ute andre steder på banen. Vi ser frem til å Bruke stedet mye i fremtiden og drar ned i Vinterferien, uke 8.


Vedlagt et bilde i litt kveldssol, men et fantastisk skue.


Vh .--- Morten

tirsdag 19. januar 2010

Første blogg.

Håper at flere vil benytte denne bloggen til å lage egne innlegg og kommentere andre sine innlegg, det også mulig å legge inn bilder.
Mvh
Sverre Moe